Plana Juridiska - Småföretagarnas jurist-, inkasso- & bokföringsbyrå.

Plana Juridiska

Vi uppdaterar vår profil

Ny webb lanseras i december

MÖT VÅRA MEDARBETARE

Christer Backman

VD & rekonstruktör

Om mig

35-års erfarenhet av företagsledning, affärsutveckling och strategiarbete i företag. Kunnig inom försäljning, ekonomi, finansiering, företagsjuridik och obestånd.

Tomas Arebo

Rekonstruktör

Om mig

Expert inom ”turnarounds” av bolag och arbetar i första hand med företagsrekonstruktioner och obeståndsfrågor. Företagsstrukturer och företags/inkråms överlåtelser.

Simarjit Kaur

Affärsjurist

Om mig

Studier inom affärsjuridik vid SSKU Law School samt LiU. Juridiskt ombud i skatteärenden och företagsrekonstruktioner. Erfarenhet av skatteutredningar från såväl offentlig som privat sektor.

Christopher Edliden Sthyr

Jur.kand.

Om mig

Jur.kand. vid Uppsala universitet 2016. Verksam inom obeståndsrätt såsom företagsrekonstruktioner, konkurser och kommersiella avtal. Även kunnig inom offentlig rätt.

Malin Backman

Kontorsansvarig

Om mig

Text

Cecilia Lind

Jur. kand.

Om mig

Jur.kand. vid Stockholms Universitet 2017. Specialiserad inom affärsjuridik. Arbetar med företagsrekonstruktioner, obeståndsfrågor, upprättande av kommersiella kontrakt samt bolagsrätt.

Robert Falk

Ekonomiansvarig

Om mig

Mångårig erfarenhet av redovisning och skattefrågor. Gör såväl utredningar som rättelser av redovisning. Expert på att snabbt göra, hantera, eller rätta bokföringar åt mindre och medelstora bolag.

Nathalie Nagy

Redovisningsekonom

Om mig

Utbildad civilekonom med inriktning redovisning. Jobbar med den löpande bokföringen här på Plana och hjälper i vissa fall klienter med utredningar och upprättande av bokslut mm. Har alltid haft en känsla för problemlösning.

Hampus Backman

Försäljning & marknad

Om mig

"Är Account Manager på Plana Arbetar främst med att kontakta företag och företagare, göra mötesbokning och finnas tillgänglig för en bra kundservice. Har erfarenhet av olika typer av försäljning.

Sebastian Stern

Företagsrådgivning

Om mig

Dubbel Masterexamen inom ekonomi och finans från UNSW i Sydney. Tidigare VD på ett internationellt IT-bolag. Spetskompetens inom affärsutveckling, affärsstrategi och försäljningsstrategi.

Lisa Talling

Redovisning och bokslut

Om mig

Text

karta