Background Image

Vill du jobba med oss?

Plana Juridiska expanderar och söker:

Plana Juridiska är snabbväxande företag, vars kunder främst består av små och medelstora företag inom alla branscher i hela Sverige och med uppdrag inom hela det affärsjuridiska fältet men med särskild tyngdpunkt på företagsrekonstruktion, obeståndsfrågor, tvister, konkurs- och fordringsrätt, inkasso, redovisning etc..

Redovisningskonsult

Till dig som är redovisningskonsult, och som tycker att det skulle vara roligt att vara med och bygga upp en redovisningsavdelning.

Det är lika bra att säga det direkt. Detta är inget vanligt redovisningsjobb på en vanlig redovisningsbyrå. Alltså letar vi inte heller efter en vanlig redovisningskonsult. Den vi söker är en välslipad diamant i redovisningsbranschen. En engagerad, nyfiken, skicklig, flexibel och glad person som är auktoriserad redovisningskonsult. Och som vill vara med och bygga upp vår redovisningsavdelning, så att den blir omtalad för sina nöjda kunder och med en lönsamhet utöver det vanliga.

Du har minst tre års erfarenhet från en redovisningsbyrå med löpande redovisning och helst också lönehantering. Du får gärna ha erfarenhet både från en liten flexibel byrå och också en större mer rutinstyrd byrå. Du får också gärna ha erfarenhet av lite större kunder och kunder med internationella transaktioner (EU-handel, import och export), men det är inget krav.

Har du arbetet i Björn Lunden Administrationsprogram är det en fördel men inget krav. Vi satsar på modern digital teknik inom redovisning för att erbjuda våra kunder en kostnadseffektiv och snabb service. Vi erbjuder mycket goda lönevillkor för rätt person.

Alltid på småföretagarnas sida! Plana Juridiska vänder sig till små- och medelstora företag som har behov av rådgivning och stöd i tvister, obeståndsfrågor ekonomi och redovisning. Även åtgärder som utvecklar företagandet till att bli bättre och säkrare är en lika viktig del av verksamheten. Ambitionen är att erbjuda helhetslösningar som tar hänsyn till både företagets och företagarens egen situation. Ett säkert företag med en trygg företagare är målet med våra insatser.

Våra kunniga och erfarna medarbetare, i kombination med ett nätverk av externa specialister på olika sakområden, som kan hjälpa till att strukturera problemen, se möjligheterna och finna lösningarna, är nyckeln till framgång. Det är ingen hemlighet att vi ofta hittar lösningen på företagets specifika situation genom att identifiera och lyfta fram möjligheter som många kanske inte trodde fanns. Vi kallar det själva för Plan-a. Våra uppdragsgivares upplevelse är att vi är ytterst skickliga på att vända motgång till framgång!

Vi sitter i modern miljö i Täby Centrum på 11:a våningen med mycket goda kommunikations möjligheter med tåg, t-bana och buss. Om du har egen bil erbjuder företaget parkeringsplats i Täby Centrum.

Ansök

Välkommen att söka jobbet direkt för rekryteringsarbetet sker löpande. Skicka din ansökan som ett personligt brev med tillhörande CV till christer.backman@plana.se.

Märk din ansökan med "Redovisningskonsult". Ange vilken dag du tidigast kan börja!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Backman på telefon: 0761 - 65 80 47

Välkommen!

Visa mer