Har du ett stressat bolag?

Alla kan råka ut för ekonomiska problem ibland. Läs mer om vanliga tecken på ekonomisk stress här.

Svårt att betala räkningarna i tid?

Då är du inte ensam. Idag upplever över 30 000 bolag någon form av ekonomisk stress. Pengarna tar slut samtidigt som de kommer in, du har svårt att betala löner och leverantörer och på kontot finns inget kapital för framtiden. Vanliga problem som gör att 5 000 svenska bolag går i konkurs varje år, väldigt ofta helt i onödan.

Ekonomisk stress

Det finns en skala av ekonomisk stress, från första tecknet till ständiga problem och sömnlöshet. Så oavsett om du är nära konkurs eller bara fått en första betalningspåminnelse, kan vi hjälpa dig att skapa bättre förutsättningar för framtiden. Vi vet vad som behöver göras för att undvika att din stress övergår från mild till akut.

Fler vanliga tecken på ett stressat bolag:

Ditt eget kapital är förbrukat

Minusresultat fler än tre gånger det här året

Du har problem att få de krediter som behövs

Du får anmärkningar av din revisor

Du har fått en konkursansökan mot bolaget

Identifiera problemen i tid

Om du är ekonomiskt stressad, kanske du inte har tid att stanna upp och reflektera över din verksamhet, utan fokuserar istället på att försöka överleva så gott du kan. Vi förstår det.

Men vi vet också att desto tidigare man identifierar stressen, desto enklare är det att göra de förändringar som behövs för att vända motgång till framgång.

Har du fler frågor? Hör av dig till oss direkt!

Dennis Järnstål
Företagsrådgivning
Hampus Backman
Företagsrådgivning I Gruppchef
Hej, jag heter och jag är intresserad av en fri konsultation. Ni når mig på
Tack för ditt intresse, vi kontaktar dig på din e-postadress.
Denna webbplats använder cookies för inställningar och analys. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies lagras på din enhet.