fbpx
GÖR VÅRT REKONSTRUKTIONSTEST HÄR
010 - 179 49 49
info@plana.se

Rekonstruktionslagstiftningen – företagarens andra chans eller ett hot för företagare?

Plana_Webinar_Juni_hemsida-Annons
PUBLICERAD: 11 juni, 2021
#Juridik #Plana live

På onsdag den 16 juni klockan 12:00 sänder vi det fjärde avsnittet av Plana Live: Rekonstruktionslagstiftningen – företagarens andra chans eller ett hot för företagare?

Få känner till lagen om företagsrekonstruktion, men de flesta företag kan drabbas av plötsliga problem. Och det kan gå fort, det har coronakrisen visat. Lagen om företagsrekonstruktion är statens instrument för att rädda verksamheter och jobb i företag som har tillfälliga problem men livskraftighet och potential framåt. En konkurs innebär ofta ekonomisk katastrof för företagare och anställda kan drabbas. Men även leverantörer kan påverkas liksom samhället i stort, eftersom skatteintäkter och jobb ofta går förlorade vid konkurs.

Nu har regeringens utredare presenterat ett förslag på ny lagstiftning om hur företagsrekonstruktioner ska regleras i framtiden. Vad innehåller det nya lagförslaget och vad innebär den nya lagstiftningen för företagare i Sverige?

Plana har bjudit in branschorganisationen Patrick Krassén, Företagarnas expert på Närings- och skattepolitik. Deltar gör också Simi Kaur, jurist på Plana. Samtalet modereras av Per Boström, Rekonstruktör på Plana.

Välkommen att lyssna och lära dig mer om företagsrekonstruktioner och den kommande lagstiftningen!

Om deltagarna

Per Boström, moderator (rekonstruktör på Plana)
Simi Kaur, Jurist, Plana
Patrick Krassén, Närings- och skattepolitisk expert

Om eventet

När: Onsdag 16 april klockan 12:00

Var: Facebook live

 

 

 

 

 

 

 

OM PLANA

Plana grundades för 10 år sedan med idén att hjälpa ekonomiskt stressade bolag. Sedan dess har vi vuxit rejält, både i storlek och kompetens. Idag är vi ca 20 personer med expertis inom alla viktiga områden som behövs för att kunna vända motgång till framgång.

Har du frågor eller vill boka ett möte?
Hör av dig direkt!

KONTAKTFORMULÄR

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer till dig så snart vi kan.
Ta reda på om en rekonstruktion är rätt för ditt bolag!
Vi använder cookies för att göra webbplatsen bättre för dig. Läs mer om hur vi hanterar cookies och personuppgifter.