fbpx
GÖR VÅRT REKONSTRUKTIONSTEST HÄR
010 - 179 49 49
info@plana.se

Ekonomi/-juristassistent

Ansök genom att maila ditt CV till Career@plana.se

Vi förstärker vårt team ytterligare och söker en administrativ ekonomiassistent. Vi söker dig som har erfarenhet av redovisning eller bank eller som arbetat administrativt som ekonomi- eller juristassistent och är van att arbeta med många olika ärenden i en tempofylld miljö. Har du erfarenhet av lönegarantiarbete är det klart meriterande.

Dina arbetsuppgifter varierar inom det administrativa och du kommer självständigt ha klientkontakt – generellt handlar det om administrativa uppgifter som faller utanför ekonomiavdelningen och juristernas uppgifter. Ekonomiassistenterna debiterar löpande administreringsarvode och rapporterar till juristansvarig. För rätt person finns möjlighet att växa in i en roll med mer avancerade ekonomiska och juridiska göromål.

Arbetet avser i huvudsak klientmedelshantering. I tillägg sköter du förberedelse av material inför möten, hanterar dokument, korrekturläsning, redigering av text, registrering och hantering av nya ärenden, kopiering och indexering, genomgång av fakturor och bokningar av olika slag m.m.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig trivs med att arbeta i en administrativ roll och har minst en gymnasieexamen samt något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du har en administrativ bakgrund och trivs med högt tempo och att hantera många ärenden parallellt. Du har relevant erfarenhet och ett starkt administrativt intresse. Vidare har du god IT-vana och enkelt att lära dig nya system. Som person är du proaktiv, strukturerad och ligger gärna steget före. Du är van vid högt tempo och att hantera många uppgifter samtidigt och du har en förmåga att vara snabb och kunna prioritera ditt arbete. Du är noggrann, flexibel och duktig på kommunikation med olika typer av människor och är av en pedagogisk natur. Slutligen ser du god service som en självklarhet, har lätt för att samarbeta och är intresserad av att lära dig nya saker. Du är helt enkelt en prestigelös teamplayer!

Du erbjuds en utmanande och spännande tjänst i ett företag som fortsätter att växa, med härliga kollegor som sprider en positiv stämning. Plana är ett företag som tycker att det är viktigt att belöna sina medarbetare när det går bra och där personlig utveckling står högt på agendan. Kontoret är beläget i mycket fina lokaler mitt i Täby Centrum.

Är du intresserad eller vill höra med om tjänsten? Hör av dig till oss! Ansök genom att maila ditt CV till Career@plana.se

Vi använder cookies för att göra webbplatsen bättre för dig. Läs mer om hur vi hanterar cookies och personuppgifter.