Hur ska entreprenörer inom restaurangbranschen överleva coronakrisen?
Den globala pandemin har vänt upp och ned på restaurangbranschen i Sverige och många av restriktionerna slår hårt mot en redan utsatt bransch med små marginaler.
De bolag som klarade den tuffa våren såg en liten återhämtning när sommaren kom och många kände hopp igen. Men under hösten har nya restriktioner som slår mot branschen införts i flera regioner och även om det går att hålla öppet så är möjligheten att driva verksamhet kraftigt begränsad.
Hur ska företag överleva coronakrisen, hur kan man ställa om verksamheten till det nya normala och vilket ansvar har politiken för bolag som står på randen till konkurs på grund av hårda restriktioner?
Plana bjuder in till ett webinarium med en turnaroundexpert, krögare och branschorganisationen Visita:
- Thomas Jakobsson, chefsekonom Visita
- PG Nilsson, Svenska Brasserier
- Thomas Arebo, medgrundare och rekonstruktör Plana
- Simi Karur, moderator från Plana
Kolla på inspelningen här:
OM PLANA
Plana grundades för 10 år sedan med idén att hjälpa ekonomiskt stressade bolag. Sedan dess har vi vuxit rejält, både i storlek och kompetens. Idag är vi ca 20 personer med expertis inom alla viktiga områden som behövs för att kunna vända motgång till framgång.