08 - 559 013 90
info@plana.se

Hur ska entreprenörer inom restaurangbranschen överleva coronakrisen?

Webbartikel-4
PUBLICERAD: 25 november, 2020
#Corona #Restaurangbranschen #Webinar
Den globala pandemin har vänt upp och ned på restaurangbranschen i Sverige och många av restriktionerna slår hårt mot en redan utsatt bransch med små marginaler.
De bolag som klarade den tuffa våren såg en liten återhämtning när sommaren kom och många kände hopp igen. Men under hösten har nya restriktioner som slår mot branschen införts i flera regioner och även om det går att hålla öppet så är möjligheten att driva verksamhet kraftigt begränsad.
Hur ska företag överleva coronakrisen, hur kan man ställa om verksamheten till det nya normala och vilket ansvar har politiken för bolag som står på randen till konkurs på grund av hårda restriktioner?
 
Plana bjuder in till ett webinarium med en turnaroundexpert, krögare och branschorganisationen Visita:
  • Thomas Jakobsson, chefsekonom Visita
  • PG Nilsson, Svenska Brasserier
  • Thomas Arebo, medgrundare och rekonstruktör Plana
  • Simi Karur, moderator från Plana

Kolla på inspelningen här:

OM PLANA

Plana grundades för 10 år sedan med idén att hjälpa ekonomiskt stressade bolag. Sedan dess har vi vuxit rejält, både i storlek och kompetens. Idag är vi ca 20 personer med expertis inom alla viktiga områden som behövs för att kunna vända motgång till framgång.

Relaterade artiklar

Artiklar | 7 januari, 2021

Planas statistik kring rekonstruktioner 2019 – 2020

Rekonstruktioner 2019 – 2020 Läs del 1 i artikelserien: Plana svarar om...
Artiklar | 18 december, 2020

Plana svarar om medieuppgifter på DI.se

– Vi har fått förtroendet att arbeta med många turnaround-uppdrag och har...

Har du frågor eller vill boka ett möte?
Hör av dig direkt!

TELEFON
RÅDGIVNING
KOSTNADS-
FRITT

KONTAKTFORMULÄR

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer till dig så snart vi kan.
Vi använder cookies för att göra webbplatsen bättre för dig. Läs mer om hur vi hanterar cookies och personuppgifter.