fbpx
GÖR VÅRT REKONSTRUKTIONSTEST HÄR
010 - 179 49 49
info@plana.se

”Plana intervjuade i tidningen Advokaten”

Advokaten
PUBLICERAD: 16 mars, 2021
#Rekonstruktion
Tidningen Advokaten intervjuade nyligen Christer Backman och Tomas Arebo om historien, framtiden och den felaktiga statistiken i DI som publicerades i december. Bland annat skriver reportern i följande: ” Siffrorna, som bygger på uppgifter från Sveriges domstolar, ger en något annorlunda bild. Här ligger Plana nära genomsnittet för rekonstruktörer när det gäller att undvika konkurs”.

Intervjun är del av ett större tema kring just företagsrekonstruktioner där Christer och Tomas berättade om hur de ser på branschen och hur viktigt det är att det finns ett samarbete med advokatbyråer för att upplysa företagare om företagsrekonstruktion som instrument.

Läs gärna texten i sin helhet här: https://www.advokaten.se/Tidningsnummer/new-page/nr-2-2021-argang-87/fler-borde-anvanda-verktyget-rekonstruktion/

Har du frågor om företagsrekonstruktioner?

Vi på Plana har gedigen erfarenhet av att hjälpa bolag i ekonomisk stress. Hos oss jobbar några av Sveriges mest erfarna rekonstruktörer, men också experter inom andra områden som behövs för att få ordning på verksamheten. Vi på Plana är experter på turnarounds, affärsutveckling, ekonomistyrning och bolagsjuridik. Vi är med andra ord väl rustade för att hjälpa ditt företag att komma igen och åter bli lönsamt. Tveka inte att kontakta oss, ju tidigare desto bättre. Då ökar chanserna för att vi kan hjälpa ditt företag att ta sig igenom krisen, från motgång till framgång.

OM PLANA

Plana grundades för 10 år sedan med idén att hjälpa ekonomiskt stressade bolag. Sedan dess har vi vuxit rejält, både i storlek och kompetens. Idag är vi ca 20 personer med expertis inom alla viktiga områden som behövs för att kunna vända motgång till framgång.

Relaterade artiklar

Artiklar

Plana anmäler DI till Allmänhetens medieombudsman

Företrädarna för Plana är bestörta över de grava anklagelser som Di publicerat...
Artiklar

3 sätt att lösa likviditetsproblem

Vad är likviditet? Likviditet, eller likvida medel, är de direkt tillgängliga medel...

Har du frågor eller vill boka ett möte?
Hör av dig direkt!

KONTAKTFORMULÄR

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer till dig så snart vi kan.
Vi använder cookies för att göra webbplatsen bättre för dig. Läs mer om hur vi hanterar cookies och personuppgifter.